Vacature Allround parketteur

Parketteur

Ben jij een parketteur in hart en nieren? Krijg jij bij het zien van een lege ruimte al de kriebels om er iets moois van te gaan maken? Als parketteur bij ‘t Raadhuis heb je verschillende taken: het leggen van de verkochte vloeren. Advies geven m.b.t. onderhoud van de vloer en meedenken met de klant.

Je komt te werken bij een hecht en hardwerkend bedrijf met leuke collega’s. Elke dag staan wij voor elkaar én de klant klaar, de klant staat bij ons op nummer 1. Wij leveren alle soorten houten vloeren van Tapis tot Duoplanken in het hogere segment van de markt (dealer van o.a. Bauwerk Parkett). We hebben een goede naam in Randstad (Leiden) en het Groene Hart (Alphen aan den Rijn). Als parketteur van ‘t Raadhuis word je onderdeel van een warm team en draag je bij aan het succes en zorg je voor tevreden klanten.

Wij bieden een uitdagende fulltime baan met een uitstekende werksfeer en fijne collega’s. Daarnaast bieden wij een goed salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden en een busje van de zaak.

Wij vragen om een klantgerichte houding met oog voor service en detail en een prestatie gericht inzicht.

Interesse? Solliciteer dan nu t.a.v. Vincent Nieuwenburg of bel met 0172-517171