Particulier

Een kleine greep uit onze mooie opdrachten:

 

Of het nou gaat om een kleine ruimte of een heel woonhuis, we nemen elke opdracht serieus.

Ons team van gespecialiseerde parketteurs gaat vakkundig te werk. Met hun jarenlange ervaring zijn zij een hele belangrijke factor binnen ’t Raadhuis Parket & Interieur. Naast het leggen van vloeren verzorgen zij ook trapbekleding, renovatie/restauratie, aanheling en onderhoud. 

 

In deze prachtige villa in Overveen mochten wij door het hele huis een Eiken Tapis 1BIS visgraatvloer van 12×60 cm op vloerverwarming leggen. Deze vloer is afgewerkt met een olie in de kleur Mountain Grey. Voor het bekleden van de trap hebben we “Natuur” Eiken trappanelen gebruikt, eveneens geolied in de kleur Mountain Grey. 

In deze vrijstaande jaren 30 woning in Bodegraven heeft onze klant het hele huis verbouwd. Ongelofelijk wat er veranderd is. Aan ons de taak om de vloer te verzorgen. Er is gekozen voor een Tapis Eiken Premier visgraatvloer 12×60 cm met band en wengé bies in de kleur Mountain Grey, 2 keer afgelakt met de ultramatte Skylt Original lak. Gelegd op vloerverwarming. De traptreden en het bordes zijn bekleed met Tapis Eiken stroken van 12 cm breed.

Dit gehele appartement in Bergen is voorzien van een Bauwerk Formpark Mini 380 Oak 14, geolied en geborsteld. Deze vloer is gelegd in een blokpatroon, een patroon wat nu helemaal in opkomst is. De vloer is gelegd op vloerverwarming, de vloeren van Bauwerk zijn zeer geschikt i.c.m vloerverwarming

 

De Jan van Houtkade in Leiden, een prachtige plek waar wij deze Duoplank Eiken Rustiek AB hebben gelegd. De plank is 22 cm breed en heeft een vellingkant waardoor het een karakteristiek karakter krijgt wat mooi aansluit bij de woning. De vloer is geolied in de kleur Natural Oak.

 

Een mooie geborstelde Bauwerk Formpark Quadrato visgraatvloer 13×65 cm Eiken 14 Farina met een matte B-Protect lak. Deze lak is een onzichtbare meerlaagse lak die tijdens het productieproces wordt aangebracht. De unieke samenstelling verzegelt het oppervlak en beschermt tegen het binnendringen van vuildeeltjes.