Particulier

Een kleine greep uit onze mooie opdrachten:

Of het gaat om een kleine ruimte of een heel woonhuis, we nemen elke opdracht serieus.

Ons team van gespecialiseerde parketteurs gaat vakkundig te werk. Met hun jarenlange ervaring zijn zij een hele belangrijke factor binnen ’t Raadhuis Parket & Interieur. Naast het leggen van vloeren verzorgen wij ook trapbekleding, renovatie/restauratie, aanheling en onderhoud. 

In deze prachtige villa in Overveen mochten wij door het hele huis een Eiken Tapis 1BIS visgraatvloer van 12×60 cm leggen. Deze vloer is afgewerkt met een olie in de kleur Mountain Grey. Voor het bekleden van de trap hebben we Eiken trappanelen gebruikt, eveneens geolied in de kleur Mountain Grey. 

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING.

In deze vrijstaande jaren 30 woning in Bodegraven heeft onze klant het hele huis verbouwd. Ongelofelijk wat er veranderd is. Aan ons de taak om de vloer te verzorgen. Er is gekozen voor een Tapis Eiken Premier visgraatvloer 12×60 cm met band en wengé bies in de kleur Mountain Grey, 2 keer afgelakt met de ultramatte Skylt Original lak. De traptreden en het bordes zijn bekleed met Tapis Eiken stroken van 12 cm breed.

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING.

Dit gehele appartement in Bergen is voorzien van een Bauwerk Formpark Mini 380 Oak 14, geolied en geborsteld. Deze vloer is gelegd in een blokpatroon, een patroon wat nu helemaal in opkomst is. De vloeren van Bauwerk zijn zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming.

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING. 

De Jan van Houtkade in Leiden, een prachtige plek waar wij deze Duoplank Eiken Rustiek AB hebben gelegd. De plank is 22 cm breed en heeft een vellingkant waardoor het een karakteristiek karakter krijgt wat mooi aansluit bij de woning. De vloer is geolied in de kleur Natural Oak.

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING.

Een mooie geborstelde Bauwerk Formpark Quadrato visgraatvloer 13×65 cm Eiken 14 Farina met een matte B-Protect lak. Deze lak is een onzichtbare meerlaagse lak die tijdens het productieproces wordt aangebracht. De unieke samenstelling verzegelt het oppervlak en beschermt tegen het binnendringen van vuildeeltjes. 

Deze Tapis vloer, gelegd in het Hongaarse Punt patroon is verouderd en in een grijze olie gezet. Een prachtig patroon die je niet vaak tegenkomt. Met de juiste lichtinval komt deze speciale legwijze nog meer tot z’n recht! Mooi detail zijn de sluitfriezen onder het zwevende kastje (foto 3).

Deze klant uit Bodegraven heeft gekozen voor een lichte Eiken Tapis Hongaarse Punt vloer. De afmeting is 12×48 cm. De band en Wengé bies geven net dat extra accent. De woning is nieuw en modern waar bij het inrichten is gekozen voor een mix van antiek/vintage en modern. Daar past deze vloer heel goed bij!

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING.

Na een flinke verbouwing koos onze klant voor Bauwerk Parkett. De Zwitserse fabrikant van deze Quadrato visgraatvloer staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid en dat is goed zichtbaar! Deze vloer is afgewerkt met de ultra matte B-Protect lak wat hem zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Een pracht van een vloer, hier diagonaal gelegd, wordt ook wel het elleboog patroon genoemd en geeft deze ruimte een unieke uitstraling.

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING.

Stap 1: Het egaliseren van de cement dekvloer na het leggen van de vloerverwarming.
Stap 2: Het vol verlijmen van de Eiken Douplank Visgraatvloer (12x60cm).
Het eindresultaat na het oliën in een naturel kleur.

Dit appartement in Den Haag ligt op de 17e verdieping. Hier wordt op hoog niveau gewerkt aan het leggen van een Eiken Visgraatvloer. Mooi om te zien hoe het eindresultaat tot stand komt. 

DEZE VLOER IS GELEGD OP VLOERVERWARMING.

Een jong stel uit Alphen a/d Rijn koos deze vloer uit onze eigen “8 Collectie”. Een Rustiek planken vloer met een Eiken toplaag van 3mm. Deze plank is 22 cm breed maar kan ook geleverd worden in 18 cm. Verkrijgbaar in 8 kleuren. Gekozen is voor de meest donkere kleur uit de “8 Collectie”. Door de verschillende lichtinvallen krijgt de vloer steeds een andere uitstraling.

De “8 Collectie” is een budgetvriendelijke collectie die geschikt is voor elke ruimte in het huis.