Solid Floor Piet Boon

Met trots kunnen wij u melden dat ’t Raadhuis – Parket & Interieur exclusief dealer is van de Piet Boon vloerencollectie! Het concept van Piet Boon® Flooring by SolidfloorTM is ontwikkeld volgens de visie van Piet Boon op het hedendaagse interieur. De collectie is functioneel, tijdloos en duurzaam. Dat is vooral terug te zien in de robuuste vierkante groef en het kleurenpalet, op basis van een speciaal ontwikkelde olie. De collectie bestaat uit vijf verschillende vloeren – legpatronen – verkrijgbaar in acht kleuren, passend bij iedere woonstijl.
Deze vloeren hebben een sterke eiken toplaag en zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Het Eiken hout wat in patroon is gelegd is zorgvuldig geselecteerd en heeft nagenoeg geen noesten. Dit geeft deze vloeren een zuivere en pure look en een harmonieuze uitstraling. De planken hebben her en der wat noesten en daardoor een stoere uitstraling. De kleuren, op basis van een speciaal ontwikkelde olie, zijn ontwikkeld door Piet Boon® in het voor zijn stijl zo kenmerkende, stijlvolle kleurenpalet.
Door een lichte borsteling van het hout komt het natuurlijke karakter van het materiaal optimaal tot z’n recht en zijn de kleuren krachtiger. Het onderhoud is heel eenvoudig: af en toe verzepen en jaarlijks eenmaal in de olie zetten is voldoende. Een echte Piet Boon® vloer is te herkennen aan een stempel van echtheid op de achterkant van iedere plank.
Komt u zich verbazen en inspireren in onze showroom in Alphen aan den Rijn alwaar de gehele collectie te bewonderen is. Wij staan u graag te woord over deze prachtige collectie vloeren