Vloerverwarming

Is dit mogelijk? Jazeker! Echter is het belangrijk om de zaken niet mooier voor te stellen dan dat ze zijn. Het mag duidelijk zijn dat een houten vloer in combinatie met vloerverwarming niet de ‘beste’ combinatie is, maar er zijn zeer goede mogelijkheden met garantie!
Om te beginnen is het handig om te weten dat er twee verschillende vloerverwarmingen zijn, namelijk een hoofdvloerverwarming en een bijvloerverwarming. In geval van een hoofdvloerverwarming bent u volledig afhankelijk van deze warmtebron om uw woning te verwarmen zonder radiatoren. Bij een bijvloerverwarming staan er ook nog wat radiatoren in de woning en worden de leidingen ook minder warm.
Wij hebben ons huiswerk gedaan in samenwerking met één van onze houtleveranciers en een producent van vloerverwarmingsystemen. Uit deze samenwerking is een visie ontstaan welke wij momenteel veelvuldig hebben toegepast en met succes! Wij kunnen diverse parketvloeren goed combineren op hoofdvloerverwarming zelfs met 2 jaar volledige garantie!
Om het volledige systeem hier online uit te leggen is te veel tekst. Bovendien is het uitleggen van het systeem door onze medewerkers in de showroom een betere optie daar we aan de hand van voorbeeld panelen u kunnen laten zien hoe de opbouw is. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Alphen aan den Rijn of Leiden om u volledig op de hoogte te brengen van de mogelijkheden. Graag tot dan!
Al nieuwschierig geworden? bekijk dan alvast deze website: https://vloerverwarmingenparket.nl/