Vloerverwarming

Vloerverwarming en parket, is dit mogelijk? … Jazeker! 

 
Steeds vaker wordt op vloerverwarming een parketvloer gelegd. Logisch want een parketvloer is niet alleen mooi, het is ook nog eens duurzaam en behaaglijk. Parketvloeren hebben een warmteweerstand /RC-waarde lager dan 0,13 [m²K/W]. Geen enkele houten vloer is hetzelfde, elk stukje hout heeft zelfs zijn eigen kenmerken. Juist die unieke uitstraling geeft hout zoveel charme. 
 
Het vele huiswerk is gedaan in samenwerking met houtleveranciers en een producent van vloerverwarming systemen. Uit deze samenwerking is een visie ontstaan welke  momenteel veelvuldig is toegepast en met succes! Wij kunnen diverse parketvloeren goed combineren op hoofdvloerverwarming zelfs met 2 jaar volledige garantie!
 
 
                                                              Al nieuwsgierig geworden? Klik op de afbeelding voor alle info.
 

 

Kies voor de échte specialist, mét vignet!

 

Goede voorlichting voor, tijdens én na de verkoop

Bij ons, als Parketspeciaalzaak met vignet is uw vloeraankoop in goede handen. Voordat de vloer wordt gelegd vindt uitvoerige controle plaats:

  • Een check van het vochtgehalte van de bestaande ondervloer

  • Informatie over luchtbevochtiging

  • Begeleiding bij het opvolgen van het luchtvochtigheidsadvies

  • Een check van de vlakheid en andere visuele aspecten van de ondervloer en, zo nodig, het nemen van passende maatregelen

Kies voor ’t Raadhuis Parket & Interieur, de vakman met vignet!

Treft u onderstaand vignet aan bij de parketspecialist? Dan is uw aankoop veilig en vertrouwd.

U kunt rekenen op goede voorlichting en een doordacht advies over parket en vloerverwarming.

Met uw keuze voor een bekwame specialist verzekert uzelf van een perfect eindresultaat en heeft u zicht op decennia lang wooncomfort.

 

U bent van harte welkom in onze showroom in Alphen a/d Rijn of Leiden, dan vertellen we alle ins & outs over hout op vloerverwarming.