Renovaties

Naast het leggen van houten vloeren doen wij ook renovatiewerk en trapbekleding.

 

Is de vloer technisch nog in orde maar toe aan een opknapbeurt?

Na het schuren en in de olie of lak zetten is hij weer zo goed als nieuw!                                                        Kies gelijk voor een andere kleur, dat geeft de vloer een hele andere uitstraling. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Deze vloer in wisselende breedtes hebben wij een nieuwe look gegeven door hem te schuren en opnieuw in de olie te zetten. Weer als nieuw!

Is de vloer beschadigd door bijvoorbeeld lekkage?

Voor ons geen probleem, dat zien wij steeds vaker. Mail ons de foto’s van de schade. N.a.v deze foto’s komen wij eerst zelf kijken welke schade er is geleden. Mocht de schade nog te herstellen zijn dan stellen wij een schaderapport op voor de verzekering. Nadat u hiervan een akkoord heeft gekregen kunnen wij de stappen voor de renovatie in gang zetten.  

Hier een mooi voorbeeld van een renovatie door lekkage. De beschadigde delen zijn verwijderd en opnieuw aangeheeld. Vervolgens is de hele vloer opnieuw geschuurd en in dezelfde kleur olie gezet.

 

Geef het trappenhuis een totaal andere look.

 

Hoe mooi is het om de houten vloer door te laten lopen in het trappenhuis. Wij maken dit mogelijk!

Door het aansluiten van de vloer naar de trap in dezelfde houtsoort en kleur creëer je een overgang die een ruimtelijke effect geeft met als resultaat meer rust.

Al meerdere keren hebben onze vakmensen bij diverse klanten de trap mogen renoveren, met het volgende resultaat: 

 

Kom langs in één van onze winkels en laat u adviseren. U zult zien, er is vast meer mogelijk dan u denkt. Wij zorgen voor een creatieve oplossing!

 

De voordelen van trapbekleding met hout:

* Passend bij bestaande houten vloer

* Eigen kleur kiezen 

* Rust in de ruimte

* Warm en natuurlijke uitstraling

* Isolerende werking

* Duurzaam

* Natuurproduct

 

Een duidelijke “voor & na”.