't Raadhuis Parket & Interieur
Home
Vloeren
Algemeen
Piet Boon
Traditioneel
Duoplanken
Lamelparket
Fineerparket
Verouderd
Bamboe
Randafwerking
Bijproducten
Vloerverwarming
Interieur
Ons bedrijf
Portfolio
Vacatures
Links
Contact

Algemeen

Vloeren | Algemeen

Bij de aanschaf van een nieuwe parket- of laminaatvloer komen allerlei vragen op u af over bijvoorbeeld vloerverwarming, type ondervloer, vocht en geluidsisolatie. Deze punten verdienen stuk voor stuk aandacht, want een goede voorbereiding is bij parket absoluut het halve werk. Wij kunnen u bij alle vragen adviseren en eventueel assisteren. Wij komen bijvoorbeeld altijd* kosteloos, ruim voor de afgesproken legdata, een uitgebreide ondervloercontrole uitvoeren. Daarbij letten wij op vlakheid, vocht en de afmetingen van de oppervlakte.
 
Mochten bij die controle gebreken aan het licht komen, dan kunt u ze nog oplossen zonder dat de legdata in het gedrang komen. Veel van die voorbereidende werkzaamheden kunnen wij bovendien voor u verzorgen, zoals egaliseren of uw bestaande vloer eruit halen en afvoeren. Ook op het gebied van renovatie, aanhelingen (uitbreiden van de parketvloer), waterschades, afwerking en onderhoud van uw vloer kunnen wij u uitgebreid informeren.
  • Wat is voor mij de beste afwerking?
  • Hoe moet ik mijn vloer onderhouden?
  • Welke ondervloer heb ik nodig?
  • Is mijn vloer aan te helen?
  • Kan mijn vloer nog geschuurd worden?
  • Kan parket op vloerverwarming gelegd worden?
Dat zijn allemaal vragen die niet direct te beantwoorden zijn omdat ze van veel factoren afhankelijk zijn. Maar voor praktisch iedere situatie kunnen wij een passende oplossing aandragen. Bij aanhelingen en renovaties komen wij eerst even naar de vloer kijken, waarna u een betrouwbare en vrijblijvende offerte ontvangt. Belt u voor een afspraak 0172-517171. Wij staan u graag te woord.
 
* Alleen bij vloeren die ook door ons gelegd worden.