't Raadhuis Parket & Interieur
Home
Vloeren
Vloerverwarming
Interieur
Ons bedrijf
Portfolio
Vacatures
Links
Contact
- Laatste nieuwe m.b.t. de Corona crisis –

Winkels dicht vanwege Covid-19 maar we kunnen toch door met uw plannen!


Beste klant,

U zult het ongetwijfeld hebben gehoord in het nieuws, de lockdown is verlengd t/m 2 maart. Onze winkels blijven dus nog dicht tot die tijd i.v.m. de ontwikkelingen van de Corona besmettingen en de daarbij gekomen Britse en Zuid-Afrikaanse variant. Uiteraard zijn wij voor de veiligheid van onze samenleving en leggen wij ons hierbij neer dat de niet-essentiële retail dicht moet.

Maar,… Wij gaan toch door. Niet fysiek in onze winkels maar op afstand middels de moderne technologie. Het is er dus laten we er gebruik van maken. Want wij kunnen dan wel een niet essentieel retail bedrijf zijn, de plannen voor uw nieuwe vloer zijn wellicht wel degelijk essentieel voor u omdat u nou eenmaal binnenkort een vloer nodig heeft.

U zult ook met een planning te maken hebben die door moet gaan vanwege uw nieuwe huis. Onze eigen parketteurs mogen immers nog gewoon bij de mensen thuis onze mooie vloeren leggen, dat gaat gewoon door en u loopt dan het risico dat onze planning vol loopt en dat uw vloer dan niet gelegd kan worden. We hebben het druk dus wees er vroeg bij!

Hoe gaat het in zijn werk? Stuur ons via info@raadhuisparket.nl een aanvraag voor een video call zodat we op een gepast moment (tijdens onze reguliere openingstijden) het verkoop gesprek vanaf afstand met u kunnen doen. Na dit gesprek kunnen wij de samples van de vloeren waar we over gesproken hebben eventueel bij u thuis afgeven zodat u deze een paar dagen op zicht heeft. Daarna komen wij die weer ophalen en kunnen we voor u een offerte gaan uitwerken. Zodoende kunt u toch wel overwogen een besluit nemen zonder de winkel te hoeven bezoeken!

Zo ziet u, u hoeft uw plannen niet uit te stellen totdat we weer open zijn. Sterker nog, doe dit niet! Onze wachttijden zijn al lang en levertijden van de goederen zijn door Covid-19 ook langer dan normaal. Met een tijdige bestelling van uw nieuwe vloer loopt u geen risico dat uw planning van uw verhuizing vertraging oploopt.

Dus stuur ons een mail en vraag de video call aan, wij staan u graag te woord!

Onderhoudsmiddelen nodig? Nu 10% korting!
Stuur uw bestelling door naar info@raadhuisparket.nl en wij zullen deze goederen gratis bij u thuis afleveren (regio Alphen aan den Rijn en Leiden, daarbuiten rekenen wij bezorgkosten van € 6,95). De betaling loopt via een vooraf betaling na de bevestiging van uw bestelling of contant aan de deur.

Met vriendelijke groet,
’t Raadhuis – Parket & Interieur